Pelion Properties - Προφιλ Εταιρειας

Η Pelion Property Consultants είναι μια τοπική κτηματομεσιτική εταιρία. Τα δύο εγγεγραμμένα γραφεία της στο Πήλιο προσφέρουν μεσιτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ακολουθώντας πιστά τον κώδικα δεοντολογίας όπως αυτός έχει καθοριστεί από τα Εθνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας μεσιτικών γραφείων


Η Pelion Property Consultants απέκτησε τη νομική της υπόσταση το 1999. Από το καλοκαίρι του 2000 είναι μια εγγεγραμμένη και πλήρως εγκεκριμένη κτηματομεσιτική και συμβουλευτική εταιρία που δραστηριοποιείται στον νομό Μαγνησίας.

Η εταιρία είναι από τα πρώτα γραφεία στην περιοχή που χρησιμοποίησε το διαδίκτυο για την προβολή και προώθηση των ακινήτων της, μέσω μιας λειτουργικής και αξιόπιστης ιστοσελίδας. Το πρώτο εγγεγραμμένο γραφείο της, με έδρα τον Βόλο, ειδικεύτηκε στα παραθαλάσσια, διατηρητέα και παραδοσιακά αρχοντικά, σε απλά εξοχικά σπίτια και σε πέτρινα σπίτια καθώς επίσης σε ελαιώνες, κτήματα με μηλιές, καστανιές, κτήματα με θέα το Αιγαίο και τον Παγασητικό, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου.

Aπό τον Σεπτέμβριο του 2005 η εταιρία άρχισε να έχει ενεργό ρόλο σε διάφορα τοπικά προγράμματα κοινοτικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος και να συμμετέχει στη δράση σχετικών τοπικών συλλόγων.

Με το πέρασμα του χρόνου η εταιρεία διεύρυνε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της στους τομείς της κατασκευής, της ανακαίνισης, της συντήρησης και γενικά της διαχείρισης ακινήτων, καθώς επίσης στην παροχή ευρύτερων συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η εταιρεία απασχολεί, διορίζει ή συστήνει δικηγόρους, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, εργολάβους καθώς και νομικούς σύμβουλους, ασφαλιστές και λογιστές. Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των αγοραστών πελατών δημιούργησαν την ανάγκη περαιτέρω ανάπτυξης των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η πλειονότητα τους προέρχεται κυρίως από τα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας και από το εξωτερικό (Ευρώπη, Αμερική, Ρωσία) που συνήθως δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο πολεοδομικό καθεστώς της περιοχής του Πηλίου. Έτσι κρίθηκε απαραίτητη η δημιουργία ενός κτηματομεσιτικού γραφείου που εκτός των συνηθισμένων υπηρεσιών, να μπορεί να προσφέρει κάθε άλλη χρήσιμη πληροφορία για τον πελάτη, είτε αυτός έχει επιλέξει την περιοχή για μόνιμη εγκατάσταση είτε επιθυμεί να αποκτήσει ένα εξοχικό σπίτι στο Πήλιο.

Η Pelion Property Consultants πασχίζει πάντα να δίνει ακριβή και λεπτομερή εικόνα των ακινήτων που διαχειρίζεται, τα οποία εξ’ όσων γνωρίζει, είναι νόμιμα και ελεύθερα από βάρη.

Τα ακίνητα οφείλουν να έχουν πρόσφατο τοπογραφικό, άδεια οικοδομής ή βεβαίωση παλαιότητας, βεβαίωση από το δασαρχείο και την αρχαιολογική υπηρεσία, καθαρούς τίτλους ιδιοκτησίας και να μην έχουν δικαστικές εκκρεμότητες. Οι τιμές καθορίζονται μέσα στα λογικά πλαίσια τιμών της αγοράς, από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Σήμερα η εταιρεία φέρνει μια καινοτομία στο μεσιτικό επάγγελμα παρέχοντας μια ανεξάρτητη και αξιόπιστη συμβουλευτική υπηρεσία και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ευθύτητα και την διαφάνεια. Η εντιμότητα αυτή φαίνεται καθαρά από τη μακροχρόνια σχέση που διατηρεί η εταιρεία με τους πρώην πελάτες της, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν γίνει πια προσωπικοί φίλοι.

Με λίγα λόγια, σκοπός μας είναι να παρέχουμε αμερόληπτες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, στοχεύοντας την ομαλή και συμφέρουσα συναλλαγή και για τις δυο πλευρές.

 

Οι Υπηρεσίες Ακινήτων και Μεσιτικών


Η "Pelion Properties" παρέχει ολοκληρωμένη γκάμα Μεσιτικών υπηρεσιών στον τομέα των Ακινήτων, τόσο για το Πήλιο και τη Μαγνησία, όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα. Παρακάτω θα βρείτε λίστα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

1) Κατοικίες και Διαμερίσματα προς Πώληση ή Ενοικίαση

2) Οικόπεδα / Κτήματα προς Πώληση

3) Επαγγελματικά Ακίνητα προς Πώληση ή Ενοικίαση

4) Νομική Βοήθεια και Υποστήριξη, για τους νόμους και κανόνες των ακινήτων στην Ελλάδα.

5) Υποθήκες και οργάνωση οικονομικής βοήθειας με τράπεζες

6) Υπηρεσίες Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών

7) Συντήρηση Ακινήτων


Pelion Properties

Ασπρόγια, Νέες Παγασές, Αλυκές, Βόλος

Τηλ: ( +30 ) 24210 30073
Kin: ( +30 ) 6998 067844

Social Profiles