Προσαρμοσμένη Αναζήτηση


Μεσιτικα και Ακινητα στο Πηλιο

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

Η εταιρία Pelion Properties προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα των Μεσιτικών και της Διαχείρισης Ακινήτων, στην περιοχή του Πηλίου και της Μαγνησίας γενικότερα, όπου λειτουργεί από το 2001

Ως γνωστό, το Πήλιο ανήκει στην περιφέρεια Θεσσαλίας, στην Κεντρική Ελλάδα, και είναι ένα μέρος μεγάλης φυσικής ομορφιάς. Ο αρμονικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας, δημιουργεί εικόνες γαλήνης και ομορφιάς που εναλλάσσονται, στις μαγευτικές διαδρομές αυτού του τόπου.

Η χερσόνησος του Πηλίου και οι γύρω περιοχές, προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον και βάση, για το εξοχικό ή την μόνιμη κατοικία σας στην Ελλάδα. Η περιοχή παρουσιάζει μεγάλη αύξηση ζήτησης, καθώς όλο και πιο πολλοί ενδιαφερόμενοι τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, επιλέγουν το Πήλιο για τη μόνιμη κατοικία τους.

Η Pelion Properties είναι από τα πλέον έγκυρα και έμπειρα μεσιτικά γραφεία που λειτουργούν στο Πήλιο. Διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία ακινήτων και παρέχοντας σημαντικές υπηρεσίες στον τομέα των Μεσιτικών και της Διαχείρισης Ακινήτων, έχει καταξιωθεί για την ποιότητα και τη συνέπεια των υπηρεσιών του.

Γραφειο Βολος

Ασπρογια, Νέες Παγασές, Αλυκές, Βόλος

Τηλ: ( + 30 ) 24210 87610
Kin: ( + 30 ) 6972 898828

Γραφειο Νοτιου Πηλιου

Αργαλαστή, Πήλιο

Τηλ: ( + 30 ) 24230 55865
Kin: ( + 30 ) 6973 336235


Social Media