
Πωλούνται δύο βίλες στις Αλυκές, στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία, λίγα χιλιόμετρα από το λιμάνι του Βόλου.
Οι βίλες αυτές μαζί με έναν ξενώνα αποτελούν ένα συγκρότημα 4 μονάδων. Είναι χτισμένες μέσα σε έναν περιποιημένο κήπο και διαθέτουν όλες τις ανέσεις. Υπάρχει η δυνατότητα να χτιστεί και 5η μονάδα.
Οι εξωτερικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τζακούζι, σάουνα, γήπεδο μπάσκετ και χώρο αθλοπαιδιών, οπωρώνα, αμπέλι και συνολικά 500 τμ βεράντας με συναρπαστική θέα θάλασσας και βουνού ημέρα και νύχτα.
Οι βίλες αυτές είναι χτισμένες σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων με φανταστική θέα προς το Πήλιο, το λιμάνι του Βόλου και τον Παγασιτικό. Βρίσκεται 25 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας και μόνον 8 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Βόλου.
Διαθέτουν συνολικά 9 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, σαλόνια, 3 κουζίνες, δωμάτιο για home cinema, τζάκια, δωμάτια παιχνιδιού, βιβλιοθήκες κλπ.
Μπορούν άριστα να ενοικιαστούν όλο τον χρόνο.
Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει η δυνατότητα για πολλές και ποικίλες δραστηριότητες όπως: σκι στο χιονοδρονικό κέντρο Πηλίου, θαλάσσιες δραστηριότητες, ιππασία, πεζοπορία, τένις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους κλπ.
|